MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ERTALABKI BADANTARBIYA FAOLIYATINING BOLA FAOLLIGIDAGI AXAMIYATI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar hayotida ertalabki badantarbiyaning ahamiyati va uni o’rkazishga zamonaviy yondashuv masalalari yoritilgan.