BO’LAJAK MAKTABGACHA TA’LIM PEDAGOGLARIGA XOS KREATIV SIFAT VA IJODIY- PEDAGOGIK FAOLIYAT MALAKALARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Tarbiyachi yosh avlodimizni xalqimizning munosib farzandlari qilib tayyorlashdek muhim, faxrli ish bilan birga mas’uliyatli vazifani bajaradi. Tarbiyachining siyosiy yetukligi bolalarni tarbiyalash sifati uchun xalq hamda jamiyat oldidagi o‘z mas’uliyatini anglashga, ta’lim-tarbiya vazifalarini ijodiy yondashishga, o‘z mahoratini doimo takomillashtirib borish va ishdagi o‘rtoqlarini o‘sishiga yordam beradi