Maktabgacha yoshdagi bolalarga i Maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatishning zamonaviy usullari: Maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatishning zamonaviy usullari - Majidova, Gulruh (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida maktabgacha talim jarayonida xorijiy tillarni o’qitishning zamonaviy metodikalariga berilgan katta ahamiyat, hamda ularni organish uchun zarur bolgan zamonaviy o’qitish usullarini o’z ichiga qamrab olgan