BOLALARNING TILGA BO’LGAN QIZIQISHLARNI OSHIRISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Shiddat bilan oʻzgarayotgan dunyo hozirda oʻz ona-tilidan tashqari yana bir nechta tillarni bilishni talab qilmoqda. Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida bolalar soni koʻp guruhlarda chet-tilini oʻrgatish va uni qanday tashkil etish hamda bolalarga ingliz tili mashgʻulotlarini qanday tartibda oʻtish lozimligi guruhdagi bolalar soni kam boʻlishi kerakligi, katta va tayyorlov guruhlarda ingiliz tili mashgʻulotining oʻrni toʻgʻrisida fikrlar mazmuni yoritib oʻtilgan.