RAVON NUTQ VA UNI LEKSIK-GRAMMATIK ASOSLARI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta‟lim muassasasida o‟qituvchining nutq faoliyatidagi o‟rni haqida, tarbiyachi bolalar bilan ishlash jarayonida nimalarga e‟tibor berishi o‟zini qanday tutushi va qanday usullardan me‟todlardan foydalanishi haqida aytib o‟tilgan.