GRAMMATIKA TURKUMLARI VA MORFOLOGIK KATEGORIYALARI. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Grammatika haqida tushuncha ,grammatikada morfologiya va sintaksisning ro’li,Grammatik kategoriya haqida tushuncha ,Grammatik shakl haqida tushuncha va faol Grammatika ,nofaol grammatika.