TIL TARAQQIYOTIDAGI INTEGRATSIYA - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Til haqida tushuncha ,til va jamiyat uzviy aloqadorligi,madaniyatda tilning o’rni ,til va madaniyat o’rtasiadagi bog’liqlik madaniyat haqida tushuncha ,madaniyat haqida olimlarning fikri.