MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O`TKAZISHNI METODIKALARINI TAKOMILLASHTIRISH: MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O`TKAZISHNI METODIKALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Musobaqalarda xar bir sportchi uz rakibini engishga intiladi va bu intilish sportchidan butun kuchni safarbar etishni talab kiladi.