XORIJIY TILNI OʻQITISHDA MASOFADAN TA’LIMDAN FOYDALANISHNING AXAMIYATI. - Turgunboyeva , Mohira; Amirova, Lobar (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Bugungi kunda chet tilini o’rganish, axbrot texnologiyalardan foydalanishga bo’lgan extiyoj tobora ortib bormoqda. Ushbu maqolada xorijiy tilni oʻqitishda masofadan ta’limdan foydalanishning axamiyati haqida so’z borgan.