6-7-YOSHLI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA TA’LIMIY MASHG`ULOTLARNING O`RNI - Usmanova, Maxfuza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2020)
Ushbu maqolada 6-7 yoshli bolalar nutqini rivojlantirishda ta’limiy mashg’ulotlarning o’rni, ulardan foydalanish yo’llari bayon etilgan.