SHAXS TARBIYASIDA DIDAKTIK O`YINLARNING AHAMIYATI: SHAXS TARBIYASIDA DIDAKTIK O`YINLARNING AHAMIYATI - Shodmonova, Nodira (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Darhaqiqat bugungi kunda davlatimiz rahbari tomonidan belgilab berilgan maktabgacha ta’limning vazifalaridan biri yetuk kadrlar tayorlash, davlatimiz va butun insoniyat manfati uchun olamshumul yangiliklar yarata oladigan shaxslarni tarbiyalash, hammamizning oldimizda turgan vazifalardan hisoblanadi.