ТАРБИЯЧИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНИШИДАГИ КРЕАТИВ ЁНДАШУВЛАР: ТАРБИЯЧИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНИШИДАГИ КРЕАТИВ ЁНДАШУВЛАР - Fafiyev, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Креативлик (лот., инг. “create ”–яратиш, “creative ” яратувчи, ижодкор)–индивиднинг янги ғояларни ишлаб чиқаришга тайёргарлигини тавсифловчи ҳамда мустақил омил сифатида иқтидорлиликнинг таркибига кирувчи ижодий қобилияти маъносини ифодалайди.