Maktabgacha yoshdagi bolalarning axloqiy tarbiyash mazmuni. - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha bolalarning axloqiy tarbiyash mazmuni bolalarda tarbiya jarayonida axloqiy tuyg’ular va ma’naviy tasavvurlar shakllanish xaqida fikrlar bildirilgan.