MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR KITOBXONLIGINI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar kitobxonligini shakllantirishning mazmuni xaqida so’z borgan.