MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MEHNATGA ONGLI MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISH - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Bu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga mehnatning mohiyatini chuqur anglatish,ularda mehnatga ongli munosabat,shuningdek, muayyan ijtimoiy-foydali harakat ko’nikma va malakalarini shakllantirishga yo’naltirilgan pedagogik faoliyat jarayoni bo’lib,ijtimoiy tarbiyaning mazmni yoritilgan.