6-7 YOSHDAGI BOLALARNING JISMONIY TARBIYA MASHG'ULOTLARIDA DO'STONA MUNOSABATLARNI SHAKLLANTIRISH. - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
: Ushbu o'zaro munosabatlarni boshqarishning samarali usullari va uni boshqarish, shaxsning ijtimoiy qimmatli xususiyatlarini saqlab qolish, yordam berish, xulq-atvorni himoya qilishda yordam berish insoniy munosabatlarini tarbiyalash muammolariga alohida e'tibor qaratilayotganligi bayon qilingan.