MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR IJODKORLIGINI SHAKLLANTIRISH. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ijodkorligini shakllantirish haqida fikr yuritilgan.