СПОРТ ТАШКИЛОТЛАРИДА РАҲБАРЛИК ВА БОШҚАРИШ: СПОРТ ТАШКИЛОТЛАРИДА РАҲБАРЛИК ВА БОШҚАРИШ - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада, ҳозирда спорт ташкилотларида раҳбарлик қилишда нима ларга эътибор қаратишлари, замонавий раҳбарлар қандай бўлиши, спорт ташкилотларини самарали бошқаришда раҳбарликнинг аҳамияти ҳақида ёритиб берилган