MAKTABGACHA TA'LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLARNI AMALGA OSHIRISHNING VAZIFALARI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha ta'lim tizimidagi islohotlarni amalga oshirish zarurligi va vazirlikning vazifalari Ma‘lumki, uzluksiz ta‘limning boshlang’ich qismi xisoblangan maktabgacha ta‘lim bolalarning sog’lom o’sishi va tizimli o’qitishga tayyorlanishida muxim o’rin tutadi