O‘QITUVCHI NUTQI O‘QUVCHILARGA IBRAT - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
ushbu maqolada oʻqituvchining nutq faoliyatidagi oʻrnini oʻqiituvchi va oʻquvchi oʻrtasidagi nutqiy muloqot jarayoni haqida, nutq orqali oʻquvchilar ongiga taʼsir koʻrsatishi,nutq jarayonida adabiy tilga qatʼiy rioya qilishi haqida yoritilgan