INNOVATIVE APPROACHES TO TEACHING PRESCHOOL CHILDREN IN ENGLISH - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha yoshdagi bolalarni ingliz tiliga o’rgatishning innovatsion yondashuvlari haqida bayon etilgan.