Maktabgacha ta'lim jarayonida xorijiy tillarni o'qitishning zamonaviy metodikasi – Xitoy tajribasida. - Hasanova, Mohlaroyim (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistondagi MTMlarda ta’lim sifatini oshirish maqsadida chet el, xususan, Xitoy tajribasiga asoslangan zamonaviy metodik usullar haqida so’z yuritiladi.