MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA MILLIY QADRIYATLAR VOSITASIDA XULQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI: MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA MILLIY QADRIYATLAR VOSITASIDA XULQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Tagmatova, Shoxista (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье рассматриваются такие вопросы, как формирование культуры поведения у дошкольников через национальные ценности, культура узбекского народа.