БОКС СПОРТ ТУРИ БИЛАН ШУҒУЛЛАНУВЧИ КУРСАНТЛАРНИНГ СПОРТ МОТИВАЦИЯСИ: БОКС СПОРТ ТУРИ БИЛАН ШУҒУЛЛАНУВЧИ КУРСАНТЛАРНИНГ СПОРТ МОТИВАЦИЯСИ - urmonov, avazbek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Мазкур мақолада бокс билан шуғулланувчи 1-2-босқич курсантларнинг спорт мотивациясини аниқлаш бўйича ўтказилган илмий тадқиқот ишлари натижалари баён этилган. Спорт мотивациясини В.Ф.Сопов методикасидан фойдаланган холда амалга оширилган.