HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI YOSh AVLODNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISh. - atamurodov, shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
USHBU MAQOLA HARAKATLI O‘YINLAR ORQALI YOSh AVLODNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRIShGA QARATILGAN.