ЎҚУВЧИ-ЁШЛАРИНИНГ САЛОМАТЛИГИНИ МУСТАҲКАМЛАШДА ҲАРАКАТЛИ ЎЙИНЛАРНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Juraboyev, Abdukarim (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада ўқувчи ёшларнинг жисмоний маданият машғулотларида саломатлигини мустаҳкамлашда ҳаракатли ўйинларнинг ўрни ва аҳамияти берилган.