БОЛАЛАР БЎШ ВАҚТИНИ ТЎҒРИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ. - turgunov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада болалар бўш вақтини тўғри ташкил этишда жисмоний тарбия машғулотларининг ўрни ва аҳамияти берилган.