БАДАНТАРБИЯ МАШҚЛАРИНИ ЎТКАЗИШНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - xoldarov, turg’unboy (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Мақолада қадимий шарқда гимнастика, юриш, югуриш, сакраш,улоқтириш, мусобақалар ташкил қилиш жараёнида бадантарбия машқлариниг ўрни ва аҳамияти берилган.