Бошланғич синфларда жисмоний тарбия дарсларини замонавий ёндошувлар асосида ўқитишни такомиллаштириш - Atamurodov, Shodiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
Илмий мақолада 1-4 синфларда жисмоний тарбия дарсларини ўқитишда замонавий ёндошувлар асосида дарс сифатини ошириш, дарс ишланмаларини оптималлаштириш, дарсларни илғор тажрибаларга таянган ҳолда ўқувчиларга миллий ва умуминсоний қадриятларни сингдириш йўлларига қаратилган.