egiluvchanlik: Sport gimnastikasi - Aralov, Vahob (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolalar-o’smirlar sport maktablarida shug’ullanuvchi o’quvchilarning egiluvchanlik sifatini yanada rivojlantirsh, zamonaviy metodlarni qo’llash va yuqori natijalarga erishish haqida ma’lumot berilgan.