Jismoniy tarbiya vositalari - sulaymonov, yodgor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Annotatsiya: Maktabda jismoniy madaniyat darsi maxsus fan va dars asosida tashkil qilinadi hamda o’qitiladi. Bu dars hamma fanlar qatori o’rta ma’lumoti haqidagi еtukli shaxodatda o’zlashtirish haqidagi baho bilan bеlgilanadi.