Maktabda o`quvchilar bilan olib boriladigan jismoniy tarbiya darslarining samaradorligini oshirish usullari : Maktabda o`quvchilar bilan olib boriladigan jismoniy tarbiya darslarining samaradorligini oshirish usullari - alibekov, dilshod; Umed, Sa`dulloyev (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
maktabgacha