A Yengil atletika mashg’ulotlarini tashkil etish shakllari: Yengil atletika mashg’ulotlarini tashkil etish shakllari - namazov, zafar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Annotasiya - Maqolada oliy o‘quv yurtlarida yengil atletika mashg‘ulotlarini o‘tkazish metodikasi, talabalar organizmi uchun yengil atletikaning ahamiyati va o‘rni yoritilgan. Jismoniy tarbiya tizimida yengil atletikaning o`rni, mashqlarni bajarish usullari faqat yengil atletikaga xos, yengil atletikaning boshqa sport turlaridan tutgan o`rni.