Kurashchilarning umum jismoniy tayyorgarlik ko‘rish usuliyoti : Kurashchilarning umum jismoniy tayyorgarlik ko‘rish usuliyoti - isomiddinova, bonu (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Ushbu maqolada kurash sport turi bilan shugʻullanuvchi sportchilarga kurash bilimlarini berish va sportchilarning mustaqil ravishda o‘z harakat ko‘nikmalarini boshqarish, qobiliyatlarini tarbiyalash usullari keltirilgan va tavsiyalar taklif etilgan.