ЁШ ШУҒУЛЛАНУВЧИЛАРДА КУРАШ БЎЙИЧА МОТИВ ҲОСИЛ ҚИЛИШ: ЁШ ШУҒУЛЛАНУВЧИЛАРДА КУРАШ БЎЙИЧА МОТИВ ҲОСИЛ ҚИЛИШ - tilakov, alisher; Qutlimurod, Numonov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ёш курашчи