YOSH VОLЕYBОLCHILARNI UMUMIY VA MAХSUS JISMОNIY TAYYORLASHDA HARAKATLI O’YINLARDAN FОYDALANISH: YOSH VОLЕYBОLCHILARNI UMUMIY VA MAХSUS JISMОNIY TAYYORLASHDA HARAKATLI O’YINLARDAN FОYDALANISH - xoldarov, turgunbay; Xazratova, Go’zal (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Yosh voleybolchilarni tayyorlash uchun harakatli o'yinlardan samaraliligi ilmiy asoslash va nazariy tavsiyalar berish.