МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАР - ЎЗЛИГИМИЗ ТИМСОЛЛАРИ - Bo'riboyev, alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Замонларнинг баланд-паст довонларидан ўтган сари миллий қадриятлар инсонларни тинчлик-тотувликка, меҳр-оқибатга, езгуликка, ҳамжиҳатликка чорлайдиган катта маънавий кучга айлана боради.