BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA IQTISODIY TASAVVURLARNI SHAKLLANTIRISHNING SHAKL, USUL, VOSITALARI - abdukarimov, nurmoxon (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya. Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining iqtisodiy asavvurlarini shakllantirish vositalari so’z boradi. Kichik maktab yoshidagi o’quvchilar bilan suratlarga qarab uning iqtisodiy mohiyatini tushuntirish, iqtisodiy mazmunda hikoya tuzish, uni jamoa bo’lib tahlil qilish asosida mavzuiy rasmlar chizdirish, ko’ngilochar bayram ertaliklari, sog’lom raqobat ruhini tarbiyalovchi intellektual bahs-munozara, musobaqa va o’yinlar tashkil etish samarali ekanligi ochib berilgan.