НЕКОТОРЫЕ ПРОБЛЕМЫ И РЕШЕНИЯ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ В ОБЛАСТИ ФИЗИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ В ОБНОВЛЯЕМОМУ УЗБЕКИСТАНЕ: ЯНГИЛАНАЁТГАН ЎЗБЕКИСТОНДА ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ СОҲАСИ МУТАХАССИСЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШНИНГ БАЪЗИ МУАММОЛАРИ, ЕЧИМЛАРИ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
ушбу илмий мақолада янгиланаётган Ўзбекистонда жисмоний маданият соҳасида мутахассислари тайёрлашнинг баъзи муаммолари ва ечимларига оид тадқиқотларнинг натижаси ёритилган.