РОЛЬ ЦЕННОСТЕЙ В ВОПРОСАХ МОТИВАЦИИ - otabek, baxromov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Мазкур мақолада ѐш спортчиларда мотивациянинг юзага чиқишида қадриятларнинг ўрни борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган