БЎСМЛАРДА БАДИИЙ ГИМНАСТИКА МАШҒУЛОТЛАРИДА ЭГИЛУВЧАНЛИК ЖИСМОНИЙ СИФАТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАШҚЛАРИНИ МЕЪЁРЛАШ: БЎСМЛАРДА БАДИИЙ ГИМНАСТИКА МАШҒУЛОТЛАРИДА ЭГИЛУВЧАНЛИК ЖИСМОНИЙ СИФАТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАШҚЛАРИНИ МЕЪЁРЛАШ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Жисмоний тарбияни яхшилаш муҳим масалаларидан бири ўқувчи-ёшларни ҳаракатланиш сифатларини тез ривожлантиришга, жисмоний машқлар машғулотларига мустаҳкам қизиқишларига ёрдам берувчи самарали восита жисмоний сифатларни ривожлантириш усуллари