MUSOBAQALARDA SPORTCHILARNI HISSIY XOLATINI KORREKSIYA QILISH MASALALARI - Qodirov, Akbarali (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Annotatsiya: Ushbu yozilgan maqola qiyin vaziyatlarda sportchida paydo bo‘ladigan salbiy emotsional holatni yengish va bartaraf etish muammosini oʼrganish va qiyin vaziyatlarda sportchi emosional holatini korreksiyalashning psixologik mexanizmlarini tadqiq qilishga qaratilgan.