ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ЮТУҚҚА ЭРИШИШДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ: ЁШ ФУТБОЛЧИЛАРНИ ЮТУҚҚА ЭРИШИШДА МОТИВАЦИЯНИНГ АҲАМИЯТИ - baxromov, otabek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Мазкур мақолада спортчиларнинг муваффақиятга эришишларида мотивациянинг аҳамияти борасида олиб борилган тадқиқот натижалари ҳақида фикр юритилган