Sog'lom turmush tarziga sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligini ta’sir etuvchi omillari: Sog'lom turmush tarziga sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligini ta’sir etuvchi omillari - nomozov, abdurashid (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Ushbu maqolada yosh avlodni tarbiyalashda sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligini ta’kidlab o‘tilgan