KURASHCHILARNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK MAHORATLARINI SHAKLLANTIRISH: KURASHCHILARNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK MAHORATLARINI SHAKLLANTIRISH - komilov, aziz (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Mamlakatimiz mustaqil bo’lganidan keyin sportga e’tibor yanada ortdi. Mamlakatimiz sportchilari jahon arenalarida O’zbekiston bayroqini yuqori ko’tarib yurtimiz sha’nini himoya qilib kelishmoqda. Nafaqat shahar xattoki qishloq yoshlari o’rtasida ham jismoniy tarbiya va sportga e’tibor qaratilgan.