ДОМИНИРУЮЩЕЕ ВЛИЯНИЕ НА СТРУКТУРУ ТЕКСТА: ПРИНЦИП УЧЕТА КУЛЬТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОГО ФОНА В МЕТОДИКЕ ПРЕПОДАВАНИЯ ЯЗЫКА - Nurmanov, Аbdinazar (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
замонавий лингвистика ва лингводидактикада антропоцентрик йўналишнинг ривожланиши билан боғлиқ равишда тилларга (она тили, чет тили) ўргатиш методикасининг асосий принципларидан бири маданий-тарихий воқеликни инобатга олиш принципидир.