ЖАМИЯТНИНГ ЯНГИЛАНИШИДА ФАЛСАФА ИЛМИНИНГ МЕТОДОЛОГИК АҲАМИЯТИНИ ЯНАДА ОШИРИШНИНГ ДОЛЗАРБ МАСАЛАЛАРИ - Муҳаммадиев , Нурмуҳаммад (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада жамиятнинг янгиланиш шароитида фалсафа илмининг методологик аҳамиятини оширишнинг асосини,унинг марксча-ленинча мазмун-моҳиятидан холи бўлган қонун категорияларини ўрганиш зарурлиги,шунингдек касб этикаси ва эстетикасининг маънавиятнинг ўзаги, миллий ғоянинг тараққиёт стратегияси эканлиги,тарихфалсафасини жорий қилиш ҳақида бир қатор таклиф ва тавсиялар баён қилинган