СОВЕТ ҲУКУМАТИ АМАЛГА ОШИРГАН ЖАМОАЛАШТИРИШ СИЁСАТИНИНГ ЖИЗЗАХ ИЖТИМОИЙ ҲАЁТИГА ТАЪСИРИ ХУСУСИДА - Мажидов , Акбар; Мажидов , Анвар (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мазкур маколада Совет ҳукумати томонидан олиб борилган жамоалаштириш сиёсатининг Жиззах ижтимоий ҳаётига салбий таъсири хусусидаги муаллифнинг фикр-мулоҳазалари баён қилинган.