МИЛЛИЙ ХАРАКТЕР ШАКЛЛАНИШИНИНГ ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Норбекова, Барно (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада миллий характер ва миллий ўзликни англаш ҳамда уни шакллантиришнинг ижтимоий-психологик хусусиятлари ҳақида фикр юритилган. Шунингдек, миллий характернинг илмий-назарий асослари баён этилган.