ГЛОБАЛЛАШУВ ДАВРИДА ПЕДАГОГЛИК МАСЪУЛИЯТИ - Orishev, Jamshid (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мақолада глобаллашув даврида педагогларнинг вазифа ва бурчлари юзасидан айрим мулоҳазалар баён этилади.